Decoraţiuni şi accesorii

decoratiuni nunti Rob Consulting & Events

Rob Consulting & Events va asigura toate nevoile pentru organizarea nuntii

 

Organizare nunţi

 

Nunta e cea mai frumoasă zi din viaţa ta, aşa că trebuie să fie cu adevărt WOW! Iar noi o putem face să fie aşa. Iţi vom oferi cele mai tari idei pentru ceremonia dinaintea petrecerii, precum şi cele mai originale decoruri şi aranjamente florale pentru distracţia de după.

Mai mult, vom avea grijă să fii în centrul atenţiei şi te vom ajuta să laşi în inimile invitaţilor la eveniment amintiri de neuitat. În cea mai importantă zi din viaţa ta nu trebuie să-ţi faci griji legate de organizare, pentru că ne vom ocupa noi de aranjarea sălii, a zonei de la intrarea în restaurant, de muzică şi de orice alte surprize vrei să le pregăteşti celor dragi.

decoratiuni Rob Consulting & Events

Rob Consulting & Events va ofera decoratiui pentru evenimentele organizate

Avem 1000 de idei! Contactează-ne!

 

Istoria şi tradiţia mărturiilor

 

Tradiţia de a da mărturii la nuntă sau bomboniere se trage din istoria veche europeană. Era un obicei obişnuit al aristocraţiei care sărbătorea nunta, botezul, naşterile sau zilele de naştere.

Mirele şi mireasa oferă mici cadouri sau mărturii şi invitaţii le mulţumesc la rândul lor pentru ele, urându-le toate cele bune. Iniţial, acestea erau valoroase şi erau făcute din aur, argint, pietre preœioase, porţelan sau cristal. Conţinutul lor era de asemenea valoros, de obicei era zahăr. În acel timp zahărul era foarte rar, mai ales că era folosit ca şi curativ în diferite afecţiuni. În timp, mărturiile au devenit un simbol al celor cinci urări: sănătate, bogăţie, fericire, fertilitate, viaţă lungă. De fapt, ele sunt un simbol al dragostei şi al respectului reciproc între cei doi miri şi o urare de bine a vieţii împreună.

marturii nunta Rob Consulting & Events

Rob Consulting & Events va ajuta sa gasiti marturiile potrivite

Mărturiile cele mai des întâlnite cuprind: panglici, lumânări, poze, modele personalizate, plăcuţe înscripţionate, bomboane, perne, balaone şi borcănaşe pline cu petale de flori frumos mirositoare. Multe cupluri preferă să ofere ceva comestibil decât vreun cristal ornamental. Bomboanele, migdalele şi trufele sunt cel mai des oferite. Acestea pot fi împachetate în diverse ambalaje personalizate şi nu sunt deloc costisitoare, iar efectul poate fi extraordinar!